Алое Вера гел 99,5% со Моринга е уникаткна научна формула која дава брзи и видливи резултати за подигање енергија, чистење на црниот дроб, маснотии и триглицериди.

Морингата го зајакнува имунитетот, ја подобрува циркулацијата, го одржува нормално нивото на глукоза во крвта, има антивоспалителни својства, ја зголемува ментаната сила и фокус и на природен начин го зголемува нивото на енергија во телото.

Алое Вера со Моринга истотака во состав има и Спирулина која што има многу хранливи материи, моќни антиоксидантни и антиинфламаторни својства. Спирулината може да ја подобри силата и издржливоста на мускулите истотака може да помогне во контролата на шеќерот во крвта.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aloe Vera Moringa”

Your email address will not be published. Required fields are marked

en_USEnglish