Алое Вера гел 99,5% со Моринга е уникаткна научна формула која дава брзи и видливи резултати за подигање енергија, чистење на црниот дроб, маснотии и триглицериди.

Морингата го зајакнува имунитетот, ја подобрува циркулацијата, го одржува нормално нивото на глукоза во крвта, има антивоспалителни својства, ја зголемува ментаната сила и фокус и на природен начин го зголемува нивото на енергија во телото.

Алое Вера со Моринга истотака во состав има и Спирулина која што има многу хранливи материи, моќни антиоксидантни и антиинфламаторни својства. Спирулината може да ја подобри силата и издржливоста на мускулите истотака може да помогне во контролата на шеќерот во крвта.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aloe Vera Moringa 2+1”

Your email address will not be published. Required fields are marked

en_USEnglish